Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Landelijke Klokhuisdag (Apple) 2019.

24 november 2018

€ 5,00

 

 

Welkom!
Zaterdag 24 november 2018 bent u weer van harte welkom op de 141e Klokhuisdag in De Boei in Vinkeveen. [route eigen vervoer, openbaar vervoer]

Activiteiten
Lezingencoördinator Stefan Menningh gaat weer een prachtig programma voor u samenstellen. Samen met Klokhuisdag coördinator Jan van der Heide en de andere Klokhuis medewerkers gaan we weer zorgen voor  een prachtige Klokhuisdag.

En verder nog
Naast het lezingenprogramma zijn er diverse ander activiteiten, de Klokhuis balies voor informatie en aanmelding, de hard- en software helpdesk, de foto- en videowerkgroep, de handelaren met leuke aanbiedingen, een gratis draadloos netwerk, enz.
Elke Klokhuisdag is er wel iets speciaals, zoals de nieuwste hardware ter demonstratie of iets om zelf mee te spelen, zoals een iPad Pro met pencil, een Mac Pro of een Apple TV.
Uiteraard zijn ook Klokhuis bestuur en administratie beschikbaar voor vragen en opmerkingen. Het Klokhuis café in de foyer is een gezellig ontmoetingspunt.

Het dagprogramma is verdeeld in 4 blokken met daarnaast doorlopende activiteiten
In ieder blok worden in de diverse zalen lezingen, cursussen, presentaties en workshops gegeven. Ook ditmaal zijn alle zalen van De Boei weer in gebruik.
Blok 1 – start 10.15 uur
Blok 2 – start 11.45 uur
Blok 3 – start 13.15 uur
Blok 4 – start 15.00 uur
Naast dus de doorlopende activiteiten zijn er in de eerste drie blokken lezingen en workshops. In het vierde blok focussen we ons op de Kookshow, waarin een grote diversiteit aan vragen opgediend én beantwoord wordt. De vragen die onze donateurs daarvoor aandragen zijn liefst al vooraf ingestuurd maar ze mogen ook ad hoc worden gesteld.

Meer info
Deel dit item:

Gegevens

Datum:
24 november 2018
Kosten:
€ 5,00
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
Website:
www.klokhuis.nl

Organisator

Klokhuis
E-mail:
helpdesk@klokhuis.nl
Website:
https://www.klokhuis.nl

Locatie

Boei
Kerklaan 32
Vinkeveen, Zuid - Holland 3645 EV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0297 261734
Website:
https://www.deboeivinkeveen.nl/contact/