Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Premium Audioshow XFI 2018.

22 september 2018 - 23 september 2018

€ 10,00

Sinds 2010 presenteert XFI de allermooiste audio tijdens de XFI premium audio show. Vernieuwende techniek en geweldig geluid in een persoonlijke en toegankelijke setting: Dat was en is ons doel sinds de allereerste editie.

De enige onafhankelijke audio show in de Benelux is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ijkpunt in het Nederlandse audio landschap met meer dan 60 luisterruimtes en honderden merken. Op XFI vind je het volledige scala van audio. Van streaming tot vinyl, van solid state  tot buizen, van personal audio tot kabels en al die andere tweaks die zoveel invloed hebben op de klank van je installatie.

Iedere editie brengen we ook een uitgebreid programma van sprekers en workshops. Kennis waarmee je de performance van je eigen systeem naar een hoger plan tilt.

En natuurlijk is er live muziek, de enig echte referentie voor elk systeem. Nieuw: Dit jaar in een prachtzaal met meer dan 250 zitplaatsen: het auditorium van Koningshof in Veldhoven. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Zien we je 22 september of 23 september? (10:00 ~ 17:00)

Bestel hier je kaartje(s)
Deel dit item:

Gegevens

Begin:
22 september 2018
Einde:
23 september 2018
Kosten:
€ 10,00
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
Website:
http://x-fi-audioshow.nl

Organisator

XFI-Veldhoven
Website:
http://x-fi-audioshow.nl

Locatie

XFI-Veldhoven
Koningshof, Locht 117
Veldhoven, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://x-fi-audioshow.nl